Aan iedereen die geïnteresseerd is in het redden van een Albanese hond.

Als je een van mijn honden op mijn website ziet, is er de verkeerde veronderstelling dat 1, ik een organisatie ben en 2, dat de hond al in Nederland is.

Laat ik het eerst heel duidelijk maken. Ik ben een privépersoon die getuige was van de verschrikkingen en mishandelingen die Albanese zwerfhonden ondergaan. Toen ik getuige was van dit lijden, besloot ik in actie te komen.

Ten tweede zijn de honden die je op mijn website ziet niet in Nederland. Ze wachten in Albanië op mensen die mijn site bezoeken om van ze te houden en hen een eeuwig thuis te bieden.

Begrijp alsjeblieft dat hoewel ik mijn best doe om de kosten te dekken, het voor mij niet langer haalbaar is om dit alleen te doen. Ik heb uw hulp nodig.

Concreet vraag ik reiskosten, kosten voor een rabiestest, het huisdierenpaspoort (een donatie voor de tijd en moeite die ik hieraan heb gestoken is welkom) het is veel werk en ik heb geen tijd of energie om iets anders te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Wat mensen die mijn site bezoeken niet beseffen, is de tijd en moeite die ik erin steek. Om eerlijk te zijn, het vinden van deze honden en het afschrikken ervan bij families die goed bij de hond in kwestie passen, kost al mijn tijd en energie.

De harde realiteit is dat ik nergens anders tijd voor heb.

Ik geloof echt met heel mijn hart dat het lijden van deze honden verschrikkelijk, en onnodig en een absolute schande is.

Ik geloof ook dat elk van deze zwerfdieren het verdiend om bemind te worden en te worden voorzien van de vreugde en het geluk dat een forever home biedt.

Als je een gelijkgestemde persoon bent en bereid bent om de verantwoordelijkheid voor een van deze prachtige wezens op je te nemen, laten we dan partners worden en een leven redden.

Create a Free Website With JouwWeb